Zoolyx NV

H691 Rasbepaling Hond (partnerlab)

Achtergrond

Iedere hond is uniek met zijn eigen fysieke- en gedragskenmerken die het gevolg zijn van verschillende factoren zoals erfelijke aanleg, training en omgeving. Deze ras-identificatie test geeft inzicht in de voorouders van uw hond. De test identificeert welke rassen aanwezig zijn in de laatste drie generaties van de stamboom en voorspelt het volwassen gewicht van uw hond. De potentieel aanwezige rassen in de voorouders van uw hond worden bepaald door meer dan 1800 genetische markers te analyseren. De procedure is ontwikkeld om betrouwbare en nauwkeurige resultaten te genereren. Deze ras-identificatie test is gebaseerd op een database met meer dan 350 gevalideerde rassen. Als uw hond rassen bevat, die niet beschikbaar zijn in de database, kan dit resulteren in de identificatie van rassen, of een combinatie van rassen, verwant aan de rassen in de afstamming van uw hond.

Test specifieke informatie

-

Leeftijd

-

Doorlooptijd

De doorlooptijd van testen is van meerdere factoren afhankelijk, zoals de transportduur van uw monster naar de testlocatie, de testmethode(n) en of de testen in zijn geheel of een deel daarvan door een buitenlands partnerlaboratorium of patenteigenaar uitgevoerd worden.

De doorlooptijd van testen die in onze eigen laboratoria uitgevoerd worden is normaal gesproken 10 werkdagen na ontvangst van het monster bij het test laboratorium (VHL, VHP of Certagen). Voor testen die door een partnerlaboratorium (een zgn. “partner lab test”) of patenteigenaar uitgevoerd worden is dit minimaal 20 werkdagen na ontvangst van uw monster. Omdat de transportduur naar onze buitenlandse partner laboratoria of patenteigenaar sterk kan variëren door factoren die we niet kunnen beïnvloeden, is dit slechts een ruwe indicatie.

LET OP!
Soms kan het nodig zijn dat uw monster opnieuw moet worden getest. Dit noemen wij een hertest. In dat geval zal uiteraard de doorlooptijd toenemen.

Locatie van ziekte of kenmerk

-

Ras afhankelijkheid

Voor deze test worden monsters van alle rassen geaccepteerd.

Monster materiaal

Voor dit onderzoek worden de volgende materialen geaccepteerd: Bloed EDTA, Bloed Heparine, Sperma, Swab, Weefsel. Indien u ander materiaal wenst in te sturen adviseren wij u eerst contact met het Dr. Van Haeringen Laboratorium op te nemen.

Resultaat

Niet van toepassing

Vererving

-

Ernst van de aandoening

-

Code H691

Rasbepaling Hond (partnerlab)

€ 137,99 (Inclusief 21% BTW)
€ 114,04 (Excl. BTW)
Aantal